Davy Cop

Davy Cop

Over het blog

Ik wens met deze blog informatie over mijn ziekte te verspreiden. Dit probeer ik op een zo wetenschappelijk mogelijk relevante manier te doen. Op deze manier wil ik een helpende hand aanreiken aan mensen die op zoek zijn naar informatie. En misschien kan deze informatie helpen om de ziekte in de toekomst beter opspoorbaar en behandelbaar te maken.

(Het is niet mogelijk om op deze blog reacties te plaatsen. Wens je toch te reageren dan ben je steeds welkom op mijn Facebookpagina.)

Informatie over mijn ziekte

Mijn weblog/blogPosted by Davy Cop 01 Aug, 2018 18:41

Chemo 3. (3de kuur, 3de chemo)

Maandag 16 juli werd de 3de chemo gegeven.

Maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18 juli: Geen extra vermoeidheid.

Er zijn wel nevenwerkingen! Maar ik had het niet gemerkt. Of beter gezegd, ik wist niet dat de nevenwerkingen van de chemo afkomstig waren.

1) Ik heb allergische rinitis. Daardoor moet ik niezen. Heb ik een verstopte neus, loopneus. Verder heb ik soms een kriebelhoest. En krijg ik regelmatig een bloedneus. โ†’ Als ik aan de kust ben dan verdwijnt de allergische rinitis bijna volledig.

2) Mijn zenuwen geven eigenaardige signalen. Een warm gevoel verplaatst zich door mijn lichaam. Het duurt maximum een paar seconden.

Deze nevenwerkingen zijn lastig maar hebben geen directe nadelige gevolgen.

Ik kan dus blijven aansterken! ๐Ÿ˜Š

Knuffels, Davy